Τις πόρτες της Ελλάδας προς τα έξω αρχίζει να περνά και ο ελληνικός κινηματογράφος με ταινίες όπως ο «Ζορμπάς» ή το «Ποτέ την Κυριακή» Οι συνθέτες μας Μάνος Χατζιδάκις και Μίκης Θεοδωράκης γίνονται γνωστοί σε όλη την οικουμένη. Ο σύγχρονος ελληνικός πολιτισμός που περνά ολοένα και πιο συχνά τα σύνορα βοηθάει στο να αρχίσει να μπαίνει η Ελλάδα δυναμικά στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη. https://exploringgreece.tv/destinations/istoria-eot-ellinikos-organismos-toyrismoy/45188/
Ζορμπάς
 Μετά την Δωρεά της παλιάς οικίας που έγινε από του 12 κληρονόμους των τελευταίων ιδιοκτητών. Πριν 2 χρόνια (2020)!
 Μετά την Δωρεά της παλιάς οικίας που έγινε από του 12 κληρονόμους των τελευταίων ιδιοκτητών. Πριν 2 χρόνια (2020)! Την αρχιτεκτονική μελέτη αποκατάστασης και τις συμβολαιογραφικές πράξεις που έγιναν μετά από ενέργειες του Δήμου Αριστοτέλη και την ανάλογη φιέστα!.
 Την αρχιτεκτονική μελέτη αποκατάστασης και τις συμβολαιογραφικές πράξεις που έγιναν μετά από ενέργειες του Δήμου Αριστοτέλη και την ανάλογη φιέστα!.  Η δημιουργία
 Η δημιουργία  € που υπέβαλε προς χρηματοδότηση ο #Δήμος_Αριστοτέλη ς από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Η μελέτη προβλέπει τη χρήση νέων υλικών και τεχνολογιών συντήρησης και αποκατάστασης. τόσο στην εξωτερική όψη όσο και στο εσωτερικό του. Μεταξύ άλλων θα αντικατασταθούν ο εξοπλισμός θέρμανσης, όσο και ο εξοπλισμός φωτισμού του κτηρίου.
 € που υπέβαλε προς χρηματοδότηση ο #Δήμος_Αριστοτέλη ς από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Η μελέτη προβλέπει τη χρήση νέων υλικών και τεχνολογιών συντήρησης και αποκατάστασης. τόσο στην εξωτερική όψη όσο και στο εσωτερικό του. Μεταξύ άλλων θα αντικατασταθούν ο εξοπλισμός θέρμανσης, όσο και ο εξοπλισμός φωτισμού του κτηρίου.  Με προϋπολογισμό
 Με προϋπολογισμό  € και συμβατικό κόστος
 € και συμβατικό κόστος  € θα έπρεπε να ξεκινά η ολοκληρωμένη ανάπλαση
 € θα έπρεπε να ξεκινά η ολοκληρωμένη ανάπλαση  Ταυτόχρονα θα έπρεπε να υπάρχει Μελέτη και αίτηση για έγκριση χρηματοδότησης ύψους
 Ταυτόχρονα θα έπρεπε να υπάρχει Μελέτη και αίτηση για έγκριση χρηματοδότησης ύψους  € για το έργο αποκατάστασης και εκ νέου αξιοποίησης του «Πέτρινο» παλιού διδακτηρίου
 € για το έργο αποκατάστασης και εκ νέου αξιοποίησης του «Πέτρινο» παλιού διδακτηρίου  Θα έπρεπε να υπάρχει η Πεζοπορική και Ποδηλατική Διαδρομή «Ζορμπάς και Καζαντζάκης στην Χαλκιδική» Παλαιοχώρι – Στρατονίκη 12 χλμ
 Θα έπρεπε να υπάρχει η Πεζοπορική και Ποδηλατική Διαδρομή «Ζορμπάς και Καζαντζάκης στην Χαλκιδική» Παλαιοχώρι – Στρατονίκη 12 χλμ  € για την δημιουργία υποδομών και την χάραξη της διαδρομής.
 € για την δημιουργία υποδομών και την χάραξη της διαδρομής. Θα έπρεπε να γίνει η Ψηφιακή παρουσίαση της Στέγης Ζορμπά με την ένταξη της πράξης αξίας
 Θα έπρεπε να γίνει η Ψηφιακή παρουσίαση της Στέγης Ζορμπά με την ένταξη της πράξης αξίας  € για την «Δημιουργία Ψηφιακή Στέγη Ζορμπά - Καζαντζάκη»
 € για την «Δημιουργία Ψηφιακή Στέγη Ζορμπά - Καζαντζάκη»  Θα έπρεπε το Έντυπο υλικό υποστήριξης της "Στέγης Ζορμπά - Καζαντζάκη" να διανεμηθεί στα ταξιδιωτικά πρακτορεία που δραστηριοποιούνται στην Κεντρική Μακεδονία. Η Χρηματοδότηση των έντυπων θα προέλθει από δωρεές μελών, χορηγούς.
 Θα έπρεπε το Έντυπο υλικό υποστήριξης της "Στέγης Ζορμπά - Καζαντζάκη" να διανεμηθεί στα ταξιδιωτικά πρακτορεία που δραστηριοποιούνται στην Κεντρική Μακεδονία. Η Χρηματοδότηση των έντυπων θα προέλθει από δωρεές μελών, χορηγούς.  Στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Στέγη Ζορμπά- Καζαντζάκη» 
δίνατε να απασχολούνται στο ξεκίνημά του εγχειρήματος σε Μόνιμη απασχόληση 
1 ΠΕ Διοικητικός Υπάλληλος, 3 ΥΕ Φύλακες, 2 ΥΕ Καθαριότητας, 2 Υπάλληλοι Γραφείου 
σύμφωνα με το ν. 2190/1994 (Α` 28) 
ΚΑΙ επιπλέον προσωπικό με σύμβαση μίσθωσης έργου, σύμφωνα με το άρθρο 30 του ν. 4314/2014 (Α` 265) και την παρ. 3 του άρθρου 8 του ν. 4325/2015 (Α` 47). 
Στις θέσεις εργασίας των επιστημονικών συμβούλων του όλου εγχειρήματος αλλά και στο σύνολο των ατόμων που απασχολούνται μπορεί να υπάρξει πρόγραμμα «Υιοθεσία Θέσεως» που είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα χορηγικής υποστήριξης αντίστοιχο σαν αυτό που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά από το Μουσείο Μπενάκη. Δίνει τη δυνατότητα σε δωρητές να αναλάβουν τα έξοδα μιας Διοικητικής, Επιστημονικής ή άλλης θέσης σε ετήσια βάση. Ο κάθε δωρητής μπορεί να επιλέξει τον τομέα και δραστηριότητα του Μουσείου που θέλει να υποστηρίξει και να παρακολουθεί την προσφορά του να μετατρέπεται σε παραγωγικό έργο, βοηθώντας με ουσιαστικό τρόπο την απρόσκοπτη λειτουργία του Μουσείου. Αντίστοιχα και ο όποιος εξοπλισμός που θα απαιτηθεί μπορεί να είναι αποτέλεσμα χορηγιών ή leasing.
 Στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Στέγη Ζορμπά- Καζαντζάκη» 
δίνατε να απασχολούνται στο ξεκίνημά του εγχειρήματος σε Μόνιμη απασχόληση 
1 ΠΕ Διοικητικός Υπάλληλος, 3 ΥΕ Φύλακες, 2 ΥΕ Καθαριότητας, 2 Υπάλληλοι Γραφείου 
σύμφωνα με το ν. 2190/1994 (Α` 28) 
ΚΑΙ επιπλέον προσωπικό με σύμβαση μίσθωσης έργου, σύμφωνα με το άρθρο 30 του ν. 4314/2014 (Α` 265) και την παρ. 3 του άρθρου 8 του ν. 4325/2015 (Α` 47). 
Στις θέσεις εργασίας των επιστημονικών συμβούλων του όλου εγχειρήματος αλλά και στο σύνολο των ατόμων που απασχολούνται μπορεί να υπάρξει πρόγραμμα «Υιοθεσία Θέσεως» που είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα χορηγικής υποστήριξης αντίστοιχο σαν αυτό που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά από το Μουσείο Μπενάκη. Δίνει τη δυνατότητα σε δωρητές να αναλάβουν τα έξοδα μιας Διοικητικής, Επιστημονικής ή άλλης θέσης σε ετήσια βάση. Ο κάθε δωρητής μπορεί να επιλέξει τον τομέα και δραστηριότητα του Μουσείου που θέλει να υποστηρίξει και να παρακολουθεί την προσφορά του να μετατρέπεται σε παραγωγικό έργο, βοηθώντας με ουσιαστικό τρόπο την απρόσκοπτη λειτουργία του Μουσείου. Αντίστοιχα και ο όποιος εξοπλισμός που θα απαιτηθεί μπορεί να είναι αποτέλεσμα χορηγιών ή leasing. ∞Meta
 ∞Meta Twitter
 Twitter 
 
 
 
 
 3:23:00 π.μ.
3:23:00 π.μ.
 STOχASTIS
STOχASTIS







 
 
 
 
 
 
